Even voorstellen,

Donny Lap

Is ook één van de 8 skiërs, en mag als tweede in de voorstelronde!

Is een levensgenieter, optimistisch en positief ingesteld.
Hij is getrouwd met Anja en trotse vader van Joëlle en Christiaan.

Zomers gaat hij met z’n gezin op pad naar verre bestemmingen, het grote avontuur tegemoet. Backpacken in Azië is z’n favoriet, zo ook wild spotten, en op safari in Afrika.

Met veel plezier werkt hij als hoofd Materieel bij Jansma Wegen en Milieu in Drachten.
Naast zijn werk heeft hij veel hobby’s zoals klussen in en om huis. Maar op dit moment is zijn grootste project het heropbouwen van een Mercedes G klasse uit 1980!

Daarnaast heeft hij een grote passie namelijk skiën.
En wat is er mooier dan mijn passie inzetten om mensen te helpen.
Aldus Donny!

Wil jij Donny of één van de 8 skiërs ook sponsoren?!

Stuur een PB.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Even voorstellen,

Andries Buma

Is één van de 8 skiërs en mag als eerste de spits afbijten in de voorstelronde!

Hij staat al jaren op de ski’s en is een sportman in hart en nieren.

Hij is de trotse heit van Demi en Paula en al jaren heel gelukkig samen met Trudi.

Een man met passie!

Humor, kracht, enthousiast, ondernemer, sporter, levensgenieter, spontaan o.a. deze woorden zijn van toepassing op Andries.

Hij is directeur van het bedrijf Brammer in Joure.
Zijn gezin, sport, hardlopen, fietsen, skiën, vakantie, op stap gaan….. kortom genieten van het leven is wat Andries graag doet!

Wil jij Andries of één van de andere 8 skiërs ook sponsoren?!

Stuur een PB.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Feestelijke ski marathon voor de stichting Charity4Brains. 8 skiërs gaan 12 uur lang non stop gesponsord skieën. Hiermee willen we de opbrengst voor stichting Charity4Brains dit jaar nog hoger maken zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de hersenziektie Ataxie. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven door Foppe de Haan en Janny Schouwerwou. De gehele dag zullen er leuke activiteiten en muzikale gezelligheid zijn! ... Bekijk meerBekijk minder

Feestelijke Ski Marathon

oktober 21, 2017, 10:00am - oktober 21, 2017, 10:00pm

Feestelijke ski marathon voor de stichting Charity4Brains. 8 skiërs gaan 12 uur lang non stop gesponsord skieën. Hiermee willen we de opbrengst voor stichting Charity4Brains dit jaar nog hoger maken zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de hersenziektie Ataxie. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven door Foppe de Haan en Janny Schouwerwou. De gehele dag zullen er leuke activiteiten en muzikale gezelligheid zijn!

Bekijk op Facebook

Ook Diggy Dex steunt Charity4Brains. Zij stellen hun plaat beschikbaar voor de veiling!

Bijna een jaar geleden speelde deze band in Simplon. Zo'n actie dat je een paar nummers kent, kaarten bestelt en je laat verrassen. En hoe! Deze mannen maken pure muziek en zijn live zo sterk. Dit wil je zeker op vinyl in je woonkamer afspelen!

🙏🏼 dank voor de bijdrage Diggy Dex
🎧 ga dit luisteren
🙋🏼‍♂️ bemachtig de plaat tijdens de veiling

www.posthuistheater.nl/voorstellingen/?maand=2017-11#modal=/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Cha...
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Na al het Brainstormen nu de puntjes op de i!!

📅Skimarathon 21 oktober '17 bij Snowcentrum Joure
⛷8 skiërs 12 uren skiën
⏰ 10:00 tot 22:00uur
💰opbrengsten voor Charity4Brains

✔️Sponsors
✔️Live muziek
✔️Activiteiten voor de kids
✔️Hapjes & Drankjes
Enz, enz!!

Wil jij deze super sportieve uitdaging sponsoren? Laat het ons weten!!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Sneek op ‘e Strún voor Charity4Brains
796
single,single-post,postid-796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Sneek op ‘e Strún voor Charity4Brains

sneek-op-e-strûn-18-1-702x336

03 Jan Sneek op ‘e Strún voor Charity4Brains

In september kregen we te horen dat Charity4Brains door Rotary Sneek gekozen is als goede doel! Fantastisch! We zijn ontzettend blij met iedereen die (op wat voor manier ook) bijdraagt aan onze missie; bekendheid voor Ataxie en geld inzamelen voor onderzoek. Op de dag na kerst organiseert de Rotary voor de tweede keer het evenement Sneek op é Strún; een culturele wandelroute door Sneek. We waren erbij als vrijwilligers en vonden het geweldig! Muziek, entertainment, oliebollen… en meer! Onderstaand verslag werd door Groot Sneek gepubliceerd en delen we graag met je! Of bekijk hier de videocompilatie.

 

Op ’e Strún explosie van cultuur in feeërieke sfeer

Er komt een derde editie van Op’e Strún! Dat deelde Robert Kliphuis van de Rotary Sneek gisteravond na afloop van de zeer succesvolle tweede culturele avondwandeling door de stad mee. Maar liefst 1750 mensen liepen de tocht langs onverwachte plekjes in Sneek met kunst en cultuur. Onmogelijk om alle hoogtepunten in een verslag samen te vatten. Een mallemolen van kunst, cultuur, theater, ernst, humor, verrassende perspectieven en kleurrijke sferen.

“Een nadeel van zo’n evenement organiseren is dat je zelf niet mee kunt lopen”, vertelde Kliphuis met enig gevoel voor understatement. Samen met Bram Nauta, directeur van een evenementenbureau, wist Kliphuis vorig jaar na de eerste editie dat er een vervolg moest komen van het spektakel. Liepen er tijdens de eerste jaargang nog zo’n 900 mensen mee, gisteravond bijna een verdubbeling van dat aantal. En louter en alleen positieve reacties onderweg.

De route leidde langs tal van culturele hoogstandjes op de meest onverwachte plekken in de stad, van de enorme Lankhorst fabriekshal tot het woonwagenkamp, van Arena in het Rasterhoffpark tot het Crematorium aan de Stadsrondweg. En dat allemaal langs een route, die alleen al door de honderden lichtjes in jampotten een sprookjesachtige aanblik gaven. Enorm indrukwekkend in al zijn eenvoud! Strúne wil niets anders zeggen dan spannende dingen doen, onverwachte dingen mee maken op geheimzinnige plekken. Het Wilhelminapark in het donker is net even anders dan een zomerse wandeling langs het Monument van Hare Majesteit op een augustusdag.

Werden er vorig jaar nog artiesten gevraagd om mee te doen aan het evenement, nu melden de deelnemers zich na een oproep in Groot Sneek spontaan aan. Robert Kliphuis: ”Een explosie van vrijwilligers stond klaar om alles in goede banen te leiden. Met de artiesten waren dat er 230 mensen, die op een of andere manier mee geholpen hebben aan dit feest. We hebben er bewust voor gekozen om een zo’n gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. En aan de reacties te horen is dat wel geslaagd.”

Zoals geschreven onmogelijk om alle artiesten in dit verslagje te noemen, ik zou de niet genoemde deelnemers schromelijk te kort doen. Toch wil ik twee acts even naar voren halen die indruk op mij maakten. Dat waren de dames van Muziektheater Tint, die een preview gaven van hun programma ‘Je valt me tegen’ ( dat in maart in première gaat ) en het onverwachte optreden van tenorzanger Marco Rypma op de stoep van Theater Sneek.

De opbrengst van Op ’e Strún 2 komt ten goede aan de organisatie Charity4brains, die zich inzet voor onderzoek naar Ataxie, een nu nog ongeneeslijke hersenziekte die het besturingssysteem in de hersenen aantast. Rotary Sneek hoopt samen met de opbrengst van deze avond en die van de Pubkwis op 18 februari a.s. tijdens de verkiezing van het slimste bedrijf, een bedrag van minimaal 20.000 euro over te maken. “Maar liefst nog wat meer, want die twintig mille hadden we vorig jaar ook!”
Artikel van Henk van der Veer , gepubliceerd op 28 december 2015
Bron: Groot Sneek