Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Charity4Brains | Charity4Brains start met opbrengst van € 8.048,-
782
single,single-post,postid-782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Charity4Brains start met opbrengst van € 8.048,-

2 De opbrengst tot nu toe is maar liefst 8.048 euro

01 Nov Charity4Brains start met opbrengst van € 8.048,-

Afgelopen vrijdag 30 oktober stond het Posthuis Theater in het teken van Charity4Brains. De stichting vraagt aandacht voor de hersenziekte Ataxie. Wat-axie? Juist! Weg met die onwetendheid!

Music&Fun!
Het evenement in het Posthuis Theater is een van de inzamelingsacties die dit jaar plaatsvinden. Presentator Dennis Weening (bekend van o.a. Expeditie Robinson) draagt het doel een warm hart toe en presenteerde de avond. Theun Plantinga kroop in de rol van Ytsje en was weer een geweldige assistente voor Dennis. Samen hebben zij met de nodige chaos een hilarische veiling verzorgd. Voor het muzikale gedeelte kwam Jan Kerckhofs over uit Belgie en ook Iris Kroes leverde haar bijdrage. De ambassadeurs en VIP gasten hebben vooraf nog genoten van een culinair diner, verzorgd door Marco Poldervaart (Restaurant ’t Havenmantsje).

Steven Bergink nam de voorlopige cheque voor zijn onderzoek in ontvangst, hierop stond een bedrag van maar liefst € 8.048,-. In december is Charity4Brains onder andere het goede doel van de Rabobank Sneek-Zuid West Friesland en ook Rotary Sneek komt in actie voor het goede doel met de actie Sneek op ‘e Strún.

Bekijk hier de aftermovie van Music&Fun 2015.