Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink.

Het was weer een fantastische avond!

Foto's gemaakt door Imka Westerhuis en Johan Brouwer.
... Bekijk meerBekijk minder

Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink. Het was weer een fantastische avond! Foto's gemaakt door @[100002042185724:2048:Imka Westerhuis] en @[100002713550675:2048:Johan Brouwer].

Bekijk op Facebook

Charity4Brains heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

De benefietavond was weer fantastisch! Wat een gezelligheid en wederom een prachtig bedrag mogen overhandigen voor het onderzoek van Steven Bergink. Foto's volgen!

Iedereen die aanwezig was of op een andere manier Charity4Brains heeft gesteund: BEDANKT 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Onze diva Ytsje heeft haar agenda vrijgemaakt om Dennis Weening te assisteren tijdens de veiling en loterij. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Tickets: www.posthuistheater.nl/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Charity4Brains/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Ook Sander Stienstra en Atsje Lettinga behoren inmiddels tot onze ambassadeurs en spelen wederom in de foyer. Gezellig! 😀 De Muzykpleats ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Charity4Brains start met opbrengst van € 8.048,-
782
single,single-post,postid-782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Charity4Brains start met opbrengst van € 8.048,-

2 De opbrengst tot nu toe is maar liefst 8.048 euro

01 Nov Charity4Brains start met opbrengst van € 8.048,-

Afgelopen vrijdag 30 oktober stond het Posthuis Theater in het teken van Charity4Brains. De stichting vraagt aandacht voor de hersenziekte Ataxie. Wat-axie? Juist! Weg met die onwetendheid!

Music&Fun!
Het evenement in het Posthuis Theater is een van de inzamelingsacties die dit jaar plaatsvinden. Presentator Dennis Weening (bekend van o.a. Expeditie Robinson) draagt het doel een warm hart toe en presenteerde de avond. Theun Plantinga kroop in de rol van Ytsje en was weer een geweldige assistente voor Dennis. Samen hebben zij met de nodige chaos een hilarische veiling verzorgd. Voor het muzikale gedeelte kwam Jan Kerckhofs over uit Belgie en ook Iris Kroes leverde haar bijdrage. De ambassadeurs en VIP gasten hebben vooraf nog genoten van een culinair diner, verzorgd door Marco Poldervaart (Restaurant ’t Havenmantsje).

Steven Bergink nam de voorlopige cheque voor zijn onderzoek in ontvangst, hierop stond een bedrag van maar liefst € 8.048,-. In december is Charity4Brains onder andere het goede doel van de Rabobank Sneek-Zuid West Friesland en ook Rotary Sneek komt in actie voor het goede doel met de actie Sneek op ‘e Strún.

Bekijk hier de aftermovie van Music&Fun 2015.