Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Charity4Brains | Organisatie
382
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-382,page-child,parent-pageid-379,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Organisatie

Rieneke haar ervaring in regisseren en de passie voor evenementen organisatie van Sharon leidde al vaker tot de conclusie ‘we moeten samen eens iets gaan doen’. In het najaar van 2013 zijn ze samen gaan brainstormen, met een benefietgala voor een goed doel als uitkomst. Niet zomaar een goed doel, onderzoek naar Ataxie. Een zeldzame hersenziekte die de dochter van Rieneke heeft getroffen.

 

Rieneke en Sharon kennen elkaar al een aantal jaren en door het intensieve samenwerken in 2014 is er een waardevolle vriendschap ontstaan. Zoals Rieneke bij de afsluiting van het benefietgala zei: ”We hebben hard gewerkt, met soms een lach en een traan, maar wat zijn we trots op het resultaat.”

 

Dennis Weening en Theun Plantinga zijn inmiddels een vast onderdeel van het programma. Dennis zorgt voor de presentatie en begeleiding van de veiling, Theun ondersteunt hem als zijn alter ego Ytsje. Onder andere het enthousiasme van deze mannen zorgt ervoor dat Music&Fun ook in 2016 weer kan plaatsvinden.

 

Het team wordt versterkt door Mariette en Willy, met zijn vieren vormen ze een goed team en zijn er klaar voor om van deze derde editie een nog groter succes te maken.

WORD OOK AMBASSADEUR