Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink.

Het was weer een fantastische avond!

Foto's gemaakt door Imka Westerhuis en Johan Brouwer.
... Bekijk meerBekijk minder

Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink. Het was weer een fantastische avond! Foto's gemaakt door @[100002042185724:2048:Imka Westerhuis] en @[100002713550675:2048:Johan Brouwer].

Bekijk op Facebook

Charity4Brains heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

De benefietavond was weer fantastisch! Wat een gezelligheid en wederom een prachtig bedrag mogen overhandigen voor het onderzoek van Steven Bergink. Foto's volgen!

Iedereen die aanwezig was of op een andere manier Charity4Brains heeft gesteund: BEDANKT 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Onze diva Ytsje heeft haar agenda vrijgemaakt om Dennis Weening te assisteren tijdens de veiling en loterij. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Tickets: www.posthuistheater.nl/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Charity4Brains/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Ook Sander Stienstra en Atsje Lettinga behoren inmiddels tot onze ambassadeurs en spelen wederom in de foyer. Gezellig! 😀 De Muzykpleats ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Organisatie
382
page,page-id-382,page-child,parent-pageid-379,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Organisatie

Rieneke haar ervaring in regisseren en de passie voor evenementen organisatie van Sharon leidde al vaker tot de conclusie ‘we moeten samen eens iets gaan doen’. In het najaar van 2013 zijn ze samen gaan brainstormen, met een benefietgala voor een goed doel als uitkomst. Niet zomaar een goed doel, onderzoek naar Ataxie. Een zeldzame hersenziekte die de dochter van Rieneke heeft getroffen.

 

Rieneke en Sharon kennen elkaar al een aantal jaren en door het intensieve samenwerken in 2014 is er een waardevolle vriendschap ontstaan. Zoals Rieneke bij de afsluiting van het benefietgala zei: ”We hebben hard gewerkt, met soms een lach en een traan, maar wat zijn we trots op het resultaat.”

 

Dennis Weening en Theun Plantinga zijn inmiddels een vast onderdeel van het programma. Dennis zorgt voor de presentatie en begeleiding van de veiling, Theun ondersteunt hem als zijn alter ego Ytsje. Onder andere het enthousiasme van deze mannen zorgt ervoor dat Music&Fun ook in 2016 weer kan plaatsvinden.

 

Het team wordt versterkt door Mariette en Willy, met zijn vieren vormen ze een goed team en zijn er klaar voor om van deze derde editie een nog groter succes te maken.

WORD OOK AMBASSADEUR