Wist je dat de kaarten voor de benefietavond alweer te reserveren zijn?!

www.posthuistheater.nl/voorstellingen/?maand=2017-11#modal=/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Cha...
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Vorige week hadden we een inspirerende bijeenkomst met ambassadeurs en afgelopen week het vervolg: een brainstorm voor de ski marathon op 21 oktober bij Snowcentrum Joure!

Iedereen is zó enthousiast!! Wil je ook skiën voor het goede doel? Laat het ons weten!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Afgelopen weekend weer genoten bij een van onze ambassadeurs! Restaurant 't Havenmantsje ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Op 8 april hebben we een hele toffe actie! Snowcentrum Joure organiseert een Ski-markathon t.b.v. Charity4Brains! Hoe gaaf is dat?! Meedoen of deelnemers sponsoren? Laat het ons weten!

www.charity4brains.nl/ski-marathon-in-snow-centrum-joure/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Organisatie
382
page,page-id-382,page-child,parent-pageid-379,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Organisatie

Rieneke haar ervaring in regisseren en de passie voor evenementen organisatie van Sharon leidde al vaker tot de conclusie ‘we moeten samen eens iets gaan doen’. In het najaar van 2013 zijn ze samen gaan brainstormen, met een benefietgala voor een goed doel als uitkomst. Niet zomaar een goed doel, onderzoek naar Ataxie. Een zeldzame hersenziekte die de dochter van Rieneke heeft getroffen.

 

Rieneke en Sharon kennen elkaar al een aantal jaren en door het intensieve samenwerken in 2014 is er een waardevolle vriendschap ontstaan. Zoals Rieneke bij de afsluiting van het benefietgala zei: ”We hebben hard gewerkt, met soms een lach en een traan, maar wat zijn we trots op het resultaat.”

 

Dennis Weening en Theun Plantinga zijn inmiddels een vast onderdeel van het programma. Dennis zorgt voor de presentatie en begeleiding van de veiling, Theun ondersteunt hem als zijn alter ego Ytsje. Onder andere het enthousiasme van deze mannen zorgt ervoor dat Music&Fun ook in 2016 weer kan plaatsvinden.

 

Het team wordt versterkt door Mariette en Willy, met zijn vieren vormen ze een goed team en zijn er klaar voor om van deze derde editie een nog groter succes te maken.

 

”Wij kijken uit naar 3 november 2017 en streven naar een uitverkocht Posthuis Theater.”

WORD OOK AMBASSADEUR