Even voorstellen,

Donny Lap

Is ook één van de 8 skiërs, en mag als tweede in de voorstelronde!

Is een levensgenieter, optimistisch en positief ingesteld.
Hij is getrouwd met Anja en trotse vader van Joëlle en Christiaan.

Zomers gaat hij met z’n gezin op pad naar verre bestemmingen, het grote avontuur tegemoet. Backpacken in Azië is z’n favoriet, zo ook wild spotten, en op safari in Afrika.

Met veel plezier werkt hij als hoofd Materieel bij Jansma Wegen en Milieu in Drachten.
Naast zijn werk heeft hij veel hobby’s zoals klussen in en om huis. Maar op dit moment is zijn grootste project het heropbouwen van een Mercedes G klasse uit 1980!

Daarnaast heeft hij een grote passie namelijk skiën.
En wat is er mooier dan mijn passie inzetten om mensen te helpen.
Aldus Donny!

Wil jij Donny of één van de 8 skiërs ook sponsoren?!

Stuur een PB.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Even voorstellen,

Andries Buma

Is één van de 8 skiërs en mag als eerste de spits afbijten in de voorstelronde!

Hij staat al jaren op de ski’s en is een sportman in hart en nieren.

Hij is de trotse heit van Demi en Paula en al jaren heel gelukkig samen met Trudi.

Een man met passie!

Humor, kracht, enthousiast, ondernemer, sporter, levensgenieter, spontaan o.a. deze woorden zijn van toepassing op Andries.

Hij is directeur van het bedrijf Brammer in Joure.
Zijn gezin, sport, hardlopen, fietsen, skiën, vakantie, op stap gaan….. kortom genieten van het leven is wat Andries graag doet!

Wil jij Andries of één van de andere 8 skiërs ook sponsoren?!

Stuur een PB.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Feestelijke ski marathon voor de stichting Charity4Brains. 8 skiërs gaan 12 uur lang non stop gesponsord skieën. Hiermee willen we de opbrengst voor stichting Charity4Brains dit jaar nog hoger maken zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de hersenziektie Ataxie. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven door Foppe de Haan en Janny Schouwerwou. De gehele dag zullen er leuke activiteiten en muzikale gezelligheid zijn! ... Bekijk meerBekijk minder

Feestelijke Ski Marathon

oktober 21, 2017, 10:00am - oktober 21, 2017, 10:00pm

Feestelijke ski marathon voor de stichting Charity4Brains. 8 skiërs gaan 12 uur lang non stop gesponsord skieën. Hiermee willen we de opbrengst voor stichting Charity4Brains dit jaar nog hoger maken zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de hersenziektie Ataxie. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven door Foppe de Haan en Janny Schouwerwou. De gehele dag zullen er leuke activiteiten en muzikale gezelligheid zijn!

Bekijk op Facebook

Ook Diggy Dex steunt Charity4Brains. Zij stellen hun plaat beschikbaar voor de veiling!

Bijna een jaar geleden speelde deze band in Simplon. Zo'n actie dat je een paar nummers kent, kaarten bestelt en je laat verrassen. En hoe! Deze mannen maken pure muziek en zijn live zo sterk. Dit wil je zeker op vinyl in je woonkamer afspelen!

🙏🏼 dank voor de bijdrage Diggy Dex
🎧 ga dit luisteren
🙋🏼‍♂️ bemachtig de plaat tijdens de veiling

www.posthuistheater.nl/voorstellingen/?maand=2017-11#modal=/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Cha...
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Na al het Brainstormen nu de puntjes op de i!!

📅Skimarathon 21 oktober '17 bij Snowcentrum Joure
⛷8 skiërs 12 uren skiën
⏰ 10:00 tot 22:00uur
💰opbrengsten voor Charity4Brains

✔️Sponsors
✔️Live muziek
✔️Activiteiten voor de kids
✔️Hapjes & Drankjes
Enz, enz!!

Wil jij deze super sportieve uitdaging sponsoren? Laat het ons weten!!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Rotary Club Sneek doneert € 25.000,- aan Charity4Brains
844
single,single-post,postid-844,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Rotary Club Sneek doneert € 25.000,- aan Charity4Brains

Vl.n.r.: Ruud Smit (Rotary Club Sneek), Bram Nauta (Rotary Club Sneek), Dr. Steven Bergink (UMCG),  Rieneke de Haan (Charity4Brains), Mariëtte de Puijsselaar (Charity4Brains), Rober Kliphuis (Rotary Club Sneek), Sharon de Puijsselaar (Charity4Brains)

09 Mei Rotary Club Sneek doneert € 25.000,- aan Charity4Brains

Met de evenementen Sneek op ‘e Strún en Slimste ondernemer van Sudwest Fryslan heeft Rotary Club Sneek geld ingezameld voor Charity4Brains. De stichting mocht op maandag 9 mei een cheque ter waarde van € 25.000,- in ontvangst nemen.

Rotary heeft één visie: Service above Self. Dus dienstbaarheid boven eigenbelang. ”Deze visie is leidend geweest bij het kiezen van het goede doel; een stichting die gaat voor een hoger doel.”, aldus voorzitter Ruud Smit. Charity4Brains heeft als doel het creëren van naamsbekendheid voor de hersenziekte Ataxie. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar ataxie. Dr. Steven Bergink die het onderzoek uitvoert is zelf ook aanwezig: ”Het is mooi te zien wat een kleine organisatie als Charity4Brains voor elkaar krijgt. Ik denk dat aandacht voor ziektes die ontstaan door neurodegeneratie erg belangrijk is.”

Kerst 2015 en voorjaar 2016 zijn twee succesvolle evenementen georganiseerd door Rotary Club Sneek, beide verbonden aan het goede doel. Naast enthousiaste deelnemers heeft dit geresulteerd in een opbrengst van maar liefst € 25.000,- voor het goede doel. ”Wij zijn als Rotary enorm trots op dit prachtige resultaat.”, aldus evenementverantwoordelijken Robert Kliphuis en Bram Nauta.

Stichting Charity4Brains is overdonderd door de cheque en noemt het bedrag waanzinnig. Het bestuur van de stichting is blij dat de hersenziekte ataxie aandacht krijgt en gooit de slogan er nogmaals in: Wat-axie? Juist! Weg met die onwetendheid! Rieneke de Haan, voorzitter van Charity4Brains vertelt: ”Ons hoogste doel is dat ataxie net zo bekend is als ALS en Alzheimer. Het fantastische bedrag dat we zojuist in ontvangst mochten nemen komt zeker ten goede. Wij gaan het gebruiken om campagne te voeren, de benefietavond Music&Fun nog succesvoller te maken en natuurlijk gaat een groot deel van de donatie rechtstreeks naar het onderzoek van dr. Steven Bergink.”

Op 4 november 2016 vraagt Charity4Brains meer bekendheid voor ataxie met de benefietavond Music&Fun. Zo’n vijftig sterambassadeurs genieten voorafgaand aan de avond van een culinair diner verzorgd door meesterkok Marco Poldervaart. Het avondprogramma in een intiem Posthuis Theater is gevuld met muziek van o.a. Elske DeWall, entertainment, veiling en een korte lezing. Tickets zijn binnenkort voor slechts € 10,- verkrijgbaar via het Posthuis Theater.

Meer informatie op www.charity4brains.nl.