Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink.

Het was weer een fantastische avond!

Foto's gemaakt door Imka Westerhuis en Johan Brouwer.
... Bekijk meerBekijk minder

Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink. Het was weer een fantastische avond! Foto's gemaakt door @[100002042185724:2048:Imka Westerhuis] en @[100002713550675:2048:Johan Brouwer].

Bekijk op Facebook

Charity4Brains heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

De benefietavond was weer fantastisch! Wat een gezelligheid en wederom een prachtig bedrag mogen overhandigen voor het onderzoek van Steven Bergink. Foto's volgen!

Iedereen die aanwezig was of op een andere manier Charity4Brains heeft gesteund: BEDANKT 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Onze diva Ytsje heeft haar agenda vrijgemaakt om Dennis Weening te assisteren tijdens de veiling en loterij. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Tickets: www.posthuistheater.nl/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Charity4Brains/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Ook Sander Stienstra en Atsje Lettinga behoren inmiddels tot onze ambassadeurs en spelen wederom in de foyer. Gezellig! 😀 De Muzykpleats ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Rotary Club Sneek doneert € 25.000,- aan Charity4Brains
844
single,single-post,postid-844,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Rotary Club Sneek doneert € 25.000,- aan Charity4Brains

Vl.n.r.: Ruud Smit (Rotary Club Sneek), Bram Nauta (Rotary Club Sneek), Dr. Steven Bergink (UMCG),  Rieneke de Haan (Charity4Brains), Mariëtte de Puijsselaar (Charity4Brains), Rober Kliphuis (Rotary Club Sneek), Sharon de Puijsselaar (Charity4Brains)

09 Mei Rotary Club Sneek doneert € 25.000,- aan Charity4Brains

Met de evenementen Sneek op ‘e Strún en Slimste ondernemer van Sudwest Fryslan heeft Rotary Club Sneek geld ingezameld voor Charity4Brains. De stichting mocht op maandag 9 mei een cheque ter waarde van € 25.000,- in ontvangst nemen.

Rotary heeft één visie: Service above Self. Dus dienstbaarheid boven eigenbelang. ”Deze visie is leidend geweest bij het kiezen van het goede doel; een stichting die gaat voor een hoger doel.”, aldus voorzitter Ruud Smit. Charity4Brains heeft als doel het creëren van naamsbekendheid voor de hersenziekte Ataxie. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar ataxie. Dr. Steven Bergink die het onderzoek uitvoert is zelf ook aanwezig: ”Het is mooi te zien wat een kleine organisatie als Charity4Brains voor elkaar krijgt. Ik denk dat aandacht voor ziektes die ontstaan door neurodegeneratie erg belangrijk is.”

Kerst 2015 en voorjaar 2016 zijn twee succesvolle evenementen georganiseerd door Rotary Club Sneek, beide verbonden aan het goede doel. Naast enthousiaste deelnemers heeft dit geresulteerd in een opbrengst van maar liefst € 25.000,- voor het goede doel. ”Wij zijn als Rotary enorm trots op dit prachtige resultaat.”, aldus evenementverantwoordelijken Robert Kliphuis en Bram Nauta.

Stichting Charity4Brains is overdonderd door de cheque en noemt het bedrag waanzinnig. Het bestuur van de stichting is blij dat de hersenziekte ataxie aandacht krijgt en gooit de slogan er nogmaals in: Wat-axie? Juist! Weg met die onwetendheid! Rieneke de Haan, voorzitter van Charity4Brains vertelt: ”Ons hoogste doel is dat ataxie net zo bekend is als ALS en Alzheimer. Het fantastische bedrag dat we zojuist in ontvangst mochten nemen komt zeker ten goede. Wij gaan het gebruiken om campagne te voeren, de benefietavond Music&Fun nog succesvoller te maken en natuurlijk gaat een groot deel van de donatie rechtstreeks naar het onderzoek van dr. Steven Bergink.”

Op 4 november 2016 vraagt Charity4Brains meer bekendheid voor ataxie met de benefietavond Music&Fun. Zo’n vijftig sterambassadeurs genieten voorafgaand aan de avond van een culinair diner verzorgd door meesterkok Marco Poldervaart. Het avondprogramma in een intiem Posthuis Theater is gevuld met muziek van o.a. Elske DeWall, entertainment, veiling en een korte lezing. Tickets zijn binnenkort voor slechts € 10,- verkrijgbaar via het Posthuis Theater.

Meer informatie op www.charity4brains.nl.