Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink.

Het was weer een fantastische avond!

Foto's gemaakt door Imka Westerhuis en Johan Brouwer.
... Bekijk meerBekijk minder

Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink. Het was weer een fantastische avond! Foto's gemaakt door @[100002042185724:2048:Imka Westerhuis] en @[100002713550675:2048:Johan Brouwer].

Bekijk op Facebook

Charity4Brains heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

De benefietavond was weer fantastisch! Wat een gezelligheid en wederom een prachtig bedrag mogen overhandigen voor het onderzoek van Steven Bergink. Foto's volgen!

Iedereen die aanwezig was of op een andere manier Charity4Brains heeft gesteund: BEDANKT 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Onze diva Ytsje heeft haar agenda vrijgemaakt om Dennis Weening te assisteren tijdens de veiling en loterij. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Tickets: www.posthuistheater.nl/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Charity4Brains/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Ook Sander Stienstra en Atsje Lettinga behoren inmiddels tot onze ambassadeurs en spelen wederom in de foyer. Gezellig! 😀 De Muzykpleats ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Vier vragen voor… Iris Kroes
730
single,single-post,postid-730,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Vier vragen voor… Iris Kroes

iris kroes

25 Okt Vier vragen voor… Iris Kroes

Wie ben je, wat doe je en hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit?
Ik ben Iris Kroes, 22 jaar oud en ik ben zangeres en harpiste. Het is grappig, een doorsnee dag heb ik eigenlijk niet, haha! Ik ben elke dag weer met andere (muzikale) dingen bezig, toevallig zit ik vandaag in de studio met mijn kerst CD bezig, gisteren was ik hele dag onderweg in de auto voor optreden en workshop in Zeeland, morgen ga ik weer schrijven, het verschilt nogal!

Ben je bekend met de ziekte ataxie en/of andere hersenaandoeningen?
Ik ben nu nog niet bekend met de ziekte, wel weet ik helaas van hersenaandoeningen/hersentia’s.

Ataxie tast het besturingssysteem van de hersenen aan, waardoor je doorsnee dag nooit meer hetzelfde is. Welk onderdeel van de dag zou je niet kunnen missen?
Ik zou niet 1 dag zonder muziek kunnen!

Waarom en hoe steun jij Charity4Brains?
Ik steun Charity4Brains met muziek, ik hoop dat ik mensen kan verbinden door mooie muziek te maken.

Reserveer hier kaarten voor aanstaande vrijdag 30 oktober!