Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink.

Het was weer een fantastische avond!

Foto's gemaakt door Imka Westerhuis en Johan Brouwer.
... Bekijk meerBekijk minder

Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink. Het was weer een fantastische avond! Foto's gemaakt door @[100002042185724:2048:Imka Westerhuis] en @[100002713550675:2048:Johan Brouwer].

Bekijk op Facebook

Charity4Brains heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

De benefietavond was weer fantastisch! Wat een gezelligheid en wederom een prachtig bedrag mogen overhandigen voor het onderzoek van Steven Bergink. Foto's volgen!

Iedereen die aanwezig was of op een andere manier Charity4Brains heeft gesteund: BEDANKT 😃
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Onze diva Ytsje heeft haar agenda vrijgemaakt om Dennis Weening te assisteren tijdens de veiling en loterij. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Tickets: www.posthuistheater.nl/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Charity4Brains/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Ook Sander Stienstra en Atsje Lettinga behoren inmiddels tot onze ambassadeurs en spelen wederom in de foyer. Gezellig! 😀 De Muzykpleats ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie
896
single,single-post,postid-896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie

groep-arjen-huitenga

11 Nov Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie

Afgelopen vrijdag 4 november stond het Posthuis Theater Heerenveen in het teken van de hersenziekte Ataxie. Tijdens de derde editie van de benietavond Music&Fun werd een cheque van maar liefst € 31.500,- overhandigd aan dr. S. Bergink en prof. H.P. H. Kremer.

De stichting Charity4Brains streeft naar meer naamsbekendheid voor de hersenziekte Ataxie en draagt daarnaast haar steentje bij aan het onderzoek van dr. Bergink. De stichting heeft nauw contact met zowel Bergink als Kremer, zij zijn ieder jaar aanwezig bij de benefietavond en hebben afgelopen vrijdag samen een korte lezing over Ataxie gegeven. Na de lezing werd het programma vervolgd met muziek van Elske DeWall, een succesvolle veiling en een optreden van Theun Plantinga en Julia Berendse.

Dennis Weening presenteerde de avond en kreeg de eer het bedrag op de cheque te schrijven. Een bedrag dat voortkomt uit verschillende evenementen waar Charity4Brains het afgelopen jaar goede doel was, aangevuld met de opbrengst van de benefietavond. ”Dat we € 31.500,- kunnen schenken aan het onderzoek naar Ataxie is natuurlijk fantastisch. Dit is weer een mijlpaal voor onze stichting!” aldus Rieneke de Haan, oprichter van Charity4Brains.

De avond werd gezamenlijk afgesloten met het nummer you’ve got a friend. De stichting kijkt alweer vooruit en maakt plannen voor 2017.