Wist je dat de kaarten voor de benefietavond alweer te reserveren zijn?!

www.posthuistheater.nl/voorstellingen/?maand=2017-11#modal=/voorstellingen/474/Music_Fun_2017/Cha...
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Vorige week hadden we een inspirerende bijeenkomst met ambassadeurs en afgelopen week het vervolg: een brainstorm voor de ski marathon op 21 oktober bij Snowcentrum Joure!

Iedereen is zó enthousiast!! Wil je ook skiën voor het goede doel? Laat het ons weten!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Afgelopen weekend weer genoten bij een van onze ambassadeurs! Restaurant 't Havenmantsje ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Op 8 april hebben we een hele toffe actie! Snowcentrum Joure organiseert een Ski-markathon t.b.v. Charity4Brains! Hoe gaaf is dat?! Meedoen of deelnemers sponsoren? Laat het ons weten!

www.charity4brains.nl/ski-marathon-in-snow-centrum-joure/
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Charity4Brains | Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie
896
single,single-post,postid-896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie

groep-arjen-huitenga

11 Nov Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie

Afgelopen vrijdag 4 november stond het Posthuis Theater Heerenveen in het teken van de hersenziekte Ataxie. Tijdens de derde editie van de benietavond Music&Fun werd een cheque van maar liefst € 31.500,- overhandigd aan dr. S. Bergink en prof. H.P. H. Kremer.

De stichting Charity4Brains streeft naar meer naamsbekendheid voor de hersenziekte Ataxie en draagt daarnaast haar steentje bij aan het onderzoek van dr. Bergink. De stichting heeft nauw contact met zowel Bergink als Kremer, zij zijn ieder jaar aanwezig bij de benefietavond en hebben afgelopen vrijdag samen een korte lezing over Ataxie gegeven. Na de lezing werd het programma vervolgd met muziek van Elske DeWall, een succesvolle veiling en een optreden van Theun Plantinga en Julia Berendse.

Dennis Weening presenteerde de avond en kreeg de eer het bedrag op de cheque te schrijven. Een bedrag dat voortkomt uit verschillende evenementen waar Charity4Brains het afgelopen jaar goede doel was, aangevuld met de opbrengst van de benefietavond. ”Dat we € 31.500,- kunnen schenken aan het onderzoek naar Ataxie is natuurlijk fantastisch. Dit is weer een mijlpaal voor onze stichting!” aldus Rieneke de Haan, oprichter van Charity4Brains.

De avond werd gezamenlijk afgesloten met het nummer you’ve got a friend. De stichting kijkt alweer vooruit en maakt plannen voor 2017.