Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie
896
post-template-default,single,single-post,postid-896,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie

Charity4Brains doneert € 31.500,- aan onderzoek Ataxie

Afgelopen vrijdag 4 november stond het Posthuis Theater Heerenveen in het teken van de hersenziekte Ataxie. Tijdens de derde editie van de benietavond Music&Fun werd een cheque van maar liefst € 31.500,- overhandigd aan dr. S. Bergink en prof. H.P. H. Kremer.

De stichting Charity4Brains streeft naar meer naamsbekendheid voor de hersenziekte Ataxie en draagt daarnaast haar steentje bij aan het onderzoek van dr. Bergink. De stichting heeft nauw contact met zowel Bergink als Kremer, zij zijn ieder jaar aanwezig bij de benefietavond en hebben afgelopen vrijdag samen een korte lezing over Ataxie gegeven. Na de lezing werd het programma vervolgd met muziek van Elske DeWall, een succesvolle veiling en een optreden van Theun Plantinga en Julia Berendse.

Dennis Weening presenteerde de avond en kreeg de eer het bedrag op de cheque te schrijven. Een bedrag dat voortkomt uit verschillende evenementen waar Charity4Brains het afgelopen jaar goede doel was, aangevuld met de opbrengst van de benefietavond. ”Dat we € 31.500,- kunnen schenken aan het onderzoek naar Ataxie is natuurlijk fantastisch. Dit is weer een mijlpaal voor onze stichting!” aldus Rieneke de Haan, oprichter van Charity4Brains.

De avond werd gezamenlijk afgesloten met het nummer you’ve got a friend. De stichting kijkt alweer vooruit en maakt plannen voor 2017.