Charity4Brains doneert € 10.500,- aan Steven Bergink
981
post-template-default,single,single-post,postid-981,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Charity4Brains doneert € 10.500,- aan Steven Bergink

Charity4Brains doneert € 10.500,- aan Steven Bergink

Op 3 november 2017 werd in het Posthuis Theater Heerenveen de vierde benefietavond gehouden. Met als doel de naamsbekendheid van Ataxie vergroten én geld inzamelen voor het onderzoek van Steven Bergink. Het was weer een fantastische avond!

Ambassadeur vanaf het eerste uur Marco Poldervaart heeft met zijn team van Restaurant ’t Havenmantsje het diner verzorgd. Daarbij werd de bediening verzorgd door studenten van de Stenden Hogeschool Leeuwarden. Na het diner kwamen ook de avondgasten binnen in het Posthuis Theater en zij konden in de foyer genieten van prachtige covers gespeeld door Sa Kin’t Ek.

Om 20.00 uur werden alle bezoekers welkom geheten door presentator Dennis Weening, die samen met initiatiefnemer van Charity4Brains Rieneke de Haan vertelde waarom de stichting is opgericht en wat het doel is. Ook Steven Bergink werd erbij gevraagd, om iets te vertellen over zijn onderzoek naar Ataxie.

De avond werd vervolgd met muziek van Janneke Brakels, de veiling met Ytsje (Theun Plantinga) en natuurlijk de chequeoverhandiging. In totaal werd er € 10.500,- gedoneerd aan het onderzoek van Steven Bergink.

Tijdens het dankwoord werd genoemd dat de vijfde editie van het benefiet niet over een jaar in het Posthuis Theater plaatsvindt. Deze aanstaande mijlpaal willen we groots en feestelijk gaan vieren! Hoe precies? Dat wordt vervolgd.

Charity4Brains bedankt iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en steun.