5 jaar Charity4Brains | Dromen aan het strand
1095
page-template-default,page,page-id-1095,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378,elementor-page elementor-page-1095
 

Lemmer, 8 november 2019

 

CHARITY4BRAINS VIERT 5e BENEFIET AVOND EN DONEERT € 20.350,- VOOR ONDERZOEK NAAR ATAXIE

 

Exact één week geleden stond Beachclub Lemmer in het teken van ‘’Dromen aan het strand’’. De Beachclub was host en medeorganisator van de 5e benefietavond voor Charity4Brains. Een stichting die aandacht vraag voor de hersenziekte Ataxie en bijdraagt aan onderzoek naar deze slopende ziekte.

 

Een jubileum voor Charity4Brains
De jubileumavond kreeg het thema Dromen aan het strand. Charity4Brains heeft als droom dat iedereen weet wat ataxie is en dat er een dag komt waarop deze destructieve hersenziekte behandeld kan worden.

 

‘’Het was dan ook daadwerkelijk een droomavond met oprecht ‘hart voor elkaar’. Geheel in het thema was de Beachclub in Lemmer sfeervol gedecoreerd door Peter van der Sluis (Blooming).’’, aldus Rieneke de Haan (Charity4Brains).

 

Feestelijke avond voor een serieus doel
De droomavond werk mogelijk gemaakt door een volle zaal enthousiaste gasten en sponsoren, optredens van Paul de Munnik, Elske DeWall, Theun Plantinga en Vangrail en presentatie door Dennis Weening. Voor overheerlijke diner heeft Beachclub Lemmer samengewerkt met restaurant ’T Havenmantsje uit Harlingen.

 

Ambassadeurs jubileum
Vlak voor de cheque overhandiging werd stilgestaan bij ambassadeurs die samen met de stichting een 5 jarig jubileum vieren: de koks Marco Poldervaart en Evert Matla, presentator Dennis Weening en zanger Theun Plantinga.

 

Rieneke de Haan: ‘’Deze mannen steunen ons vanaf het eerste moment, hebben ons aangemoedigd en zijn er nog steeds. Dank!’’.

 

€ 20.350,- ingezameld voor onderzoek naar ataxie
Wat de avond mede zo bijzonder maakte was dat de dochter van Rieneke de Haan, Carina, aanwezig was. Zij is getroffen door deze nare hersenziekte en kon voor het eerst een benefietavond bijwonen. Vanaf een afstandje heeft ze de hele avond meegekeken en toen de cheque overhandiging plaatsvond was ze ineens beneden. Ook zij was getuige van een prachtige cheque van € 20.350,- die werd overhandig aan dr. Steven Bergink en prof. Berry Kremer van het UMCG.

 

‘’Dankzij jullie steun heeft deze avond verder onderzoek en naamsbekendheid van Ataxie weer een breder draagvlak gekregen. Wij willen eenieder die op welke wijze ook heeft bijgedragen aan deze geweldige benefietavond heel hartelijk danken en hopen dat er ooit een moment komt dat de hersenziekte Ataxie verleden tijd zal zijn.’’ – Sharon de Puijsselaar & Rieneke de Haan (Charity4Brains)

[button icon=”fa-arrow-right” target=”_self” hover_type=”default” text=”Bekijk hier de foto’s” link=”http://www.charity4brains.nl/foto/”]