Inzamelingsacties
85
page-template-default,page,page-id-85,page-child,parent-pageid-81,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Inzamelingsacties

Non-stop skiën bij Skischool Swing!

Skischool Swing stelt haar banen op zaterdag 7 maart 2015 beschikbaar voor Charity4Brains. Met een non-stop skimarathon wil de skischool een mooie bijdrage leveren aan het goede doel. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot vrijdag 27 februari via info@charity4brains.nl. Natuurlijk kun je je laten sponsoren door vrienden en familie, bijvoorbeeld per bochtje. Gebruik daarvoor het handige sponsorformulier. Tot dan!

zaterdag 7 maart 2015 – Skischool Swing – de Opslach 3a Heerenveen

 

Kids op camping actief voor Charity4Brains

Kinderen die te gast waren bij Strandcamping Terherne zijn spontaan hun knutselwerkjes gaan verkopen voor het goede doel. Bezoekers aan het Skûtsjesilen konden mooi ‘Loom armbandjes’ kopen. Deze actieve kinderen hebben maar liefst € 300,- bij elkaar gehaald. Top!

 

Actie door Bram en Antonie op de Hogeschool van Amsterdam

”Voor onze opleiding Sport Management en Ondernemen doen we een korte stageopdracht in een non-profit organisatie. We hebben voor Charity4Brains gekozen omdat het gevolg van de hersenziekte Ataxie een contrast laat zien met onze opleiding. Waar wij als hoofdlijn sport hebben, worden mensen met Ataxie steeds beperkter in hun bewegen. We willen uitdragen hoe afhankelijk we allemaal zijn van onze hersenen, er hoeft maar iets niet 100% te werken en er is een probleem. We zijn aan het brainstormen over een sportieve en informatieve inzamelingsactie en hopen uiteindelijk een mooie donatie te kunnen doen aan Charity4Brains.”