Partners en sponsoren
83
page-template-default,page,page-id-83,page-child,parent-pageid-81,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Partners en sponsoren

Hoofdsponsors

”Het Posthuis Theater is het culturele hart van Heerenveen-Centrum, met het accent op theater, dat midden in de samenleving staat. Een theater dat met andere partijen Heerenveen tot ” ’n Gouden Plak” maakt. Een theater dat ook maatschappelijk betrokken is en dat bij gelegenheid ruimte biedt aan een Goede Doelen-initiatief uit de regio, op het brede gebied van welzijn en zorg met, daar waar het kan, verbindingen naar cultuur en theater. Dit seizoen biedt het Posthuis Theater ruimte aan Charity4Brains om via een grote benefietavond een fonds op te zetten voor onderzoek naar de hersenziekte Ataxie, waarover nog relatief weinig bekend is. Het fonds zal worden beheerd door de Hersenstichting. Door de belangeloze betrokkenheid van het Posthuis Theater hoopt het fonds op een succesvolle start van de campagne Charity4Brains.” – Posthuis Theater Heerenveen

“Het is toch geweldig om tijdens deze benefietavond te mogen koken voor gasten zoals u! De volledige opbrengst gaat dan ook naar onderzoek naar ataxie. Ik vind het fijn om samen met mijn mensen dit goede doel een warm hart toe te dragen. Ik hoop ook dat voor deze avond alle kaarten worden verkocht.” – Marco Poldervaart (Restaurant ’t Havenmantsje)

“Ieder jaar reserveren wij een bedrag voor donatie aan een goed doel, ieder jaar is dit een ander doel. Als onderneming vinden wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk, wetende dat er om je heen zoveel gaande is wat aandacht en steun nodig heeft. Dit jaar steunen we opnieuw een goed doel maar nu met toch een ander gevoel….Dit jaar sponsoren we Charity4Brains. Zo heet de campagne van Rieneke de Haan die zich, samen met Sharon de Puijsselaar van DFN Events, vol inzet om aandacht te vragen voor de zeldzame hersenziekte Ataxie/ADCA.
Als Compagnon van Rieneke maak ik van dichtbij mee wat de ziekte Ataxie doet met haar dochter Carina en hoe machteloos ze als moeder staat, dat je niets kan doen als het gaat om genezing.
Rieneke en Sharon kennen elkaar al langere tijd en samen hebben ze besloten om d.m.v een benefietavond deze destructieve ziekte onder de aandacht te brengen en een geldbedrag op te halen voor onderzoek. Dit jaar zijn we dus sponsor op eigen initiatief, sponsor voor Charity4Brains.
‘Carina heeft Ataxie en daardoor komt er een Benefietgala’ en wij beloven u in samenwerking met het Posthuis Theater in techniek groots uit te pakken!”
– Gert Heeringa

“Rieneke haar ervaring in regisseren en mijn passie voor evenementen organisatie leidde al vaker tot de conclusie ‘we moeten samen eens iets gaan doen’. In het najaar van 2013 zijn we samen gaan brainstormen en een benefietgala voor een goed doel is de uitkomst. Niet zomaar een goed doel, onderzoek naar Ataxie. Een zeldzame hersenziekte die de dochter van Rieneke heeft getroffen. Langzaam vallen besturingsfuncties van de hersenen uit. Dat is iets wat je niet wilt, niet meer zelfstandig zijn.

Naamsbekendheid geven aan een zeldzame ziekte is een ontzettend mooi doel waar ik me vol energie op focus. Ik hoop dat we op 31 oktober een geweldige avond hebben en een mooi geldbedrag aan de Hersenstichting mogen overhandigen, zodat het onderzoek van Dhr. Dr. Steven Bergink verder gefinancierd kan worden.” – Sharon de Puijsselaar

Partners

[image_with_text title_tag=”h3″ image=”188″ title=”Glashouwer Design”]www.glashouwerdesign.com [/image_with_text]
[image_with_text image=”186″ title=”Blooming” title_tag=”h3″]www.blooming.nl[/image_with_text]
[image_with_text title_tag=”h3″ image=”229″ title=”Theo de Witte Creatie”]www.dewitte.nl[/image_with_text]
[image_with_text title_tag=”h3″ image=”189″ title=”Verenigde Jouster Drukkerijen”]www.vjd-drukwerk.nl[/image_with_text]
[image_with_text image=”230″ title=”Priore” title_tag=”h3″]www.priore.nl[/image_with_text]
[image_with_text title_tag=”h3″ image=”231″ title=”Noord Negentig”]www.noordnegentig.nl[/image_with_text]

Sponsoren

[image_with_text image=”193″ title=”Agriton” title_tag=”h3″]www.agriton.eu[/image_with_text]
[image_with_text title_tag=”h3″ image=”195″ title=”Aquatec Industries bv”]www.maril.nl[/image_with_text]
[image_with_text title_tag=”h3″ image=”197″ title=”Emiel Venema”]www.emielvenema.nl[/image_with_text]
[image_with_text image=”235″ title=”Wind” title_tag=”h3″]www.windfinancieeladvies.nl[/image_with_text]
[image_with_text title_tag=”h3″ image=”236″ title=”Vita”]www.vita-wonen.nl[/image_with_text]