Kikkers Open doneert € 1.300,- !
862
post-template-default,single,single-post,postid-862,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Kikkers Open doneert € 1.300,- !

Kikkers Open doneert € 1.300,- !

In de week van 25 – 31 juli stond in Nieuw-Vennep tennistoernooi Kikkers Open op het programma. Jaarlijks organiseert de tennisvereniging een toernooi waaraan een goed doel is gekoppeld. Dit jaar hadden wij de eer!

Tijdens het slotweekend kreeg Charity4Brains de kans zich te profileren en aandacht te vragen voor Ataxie. En als afsluiter werd er een cheque van maar liefst € 1.300,- overhandigd. Super!

Wij zijn heel blij dat jullie dit jaar Charity4Brains gekozen hebben en ons steunen in onze actie. Begonnen met 2 personen in Friesland met de ambitie om Ataxie net zoveel bekendheid te geven als ALS. Stapje voor stapje werken wij naar ons doel toe en dat kan niet zonder het warme onthaal door partijen zoals jullie. Enorm bedankt voor de geweldige donatie van maar liefst € 1.300,-. Maar vooral bedankt voor de bijdrage aan bekendheid geven als ataxie.