Programma
535
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-535,page-child,parent-pageid-10,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Programma

vrijdag 30 oktober 2015

17.30 - Diner exclusief voor VIP gasten, verzorgd door Marco Poldervaart

Meesterkok Marco Poldervaart zet zijn passie voor koken weer volledig belangeloos in voor Charity4Brains. Het Posthuis Theater opent haar deuren voorafgaand aan het avondprogramma voor een selecte groep van maximaal 50 personen. Zij mogen genieten van een culinair hoogstandje dat door Marco persoonlijk is samengesteld.

 

www.havenmantsje.nl

19.30 - Deuren geopend

Onder het genot van een drankje kunt u in de foyer alvast in de stemming komen met muzikale duo Sander en Atsje.

20.00 - Muzikale opening door Jan Kerckhofs&Friends

De Belgische singersongwriter is er op veler verzoek weer bij dit jaar, vergezeld door zijn muzikale vrienden. Zij openen de avond en komen later terug met een optreden.

 

Youtube: www.youtube.com/user/kerckhofsjan

20.10 - ´Over Ataxie'

Dhr. Dr. Steven Bergink vertelt in een korte lezing over ataxie en het onderzoek dat hij doet. In deze video  (vanaf 3,30) kunt u alvast kennismaken met Bergink.

20.30 - Veiling & Fun

Bij een benefiet hoort natuurlijk een veiling*. De veilingstukken zijn toegankelijk, praktisch en bieden u de gelegenheid zowel uzelf als het goede doel te verreiken. De veiling wordt gehost door presentator Dennis Weening, hij wordt bijgestaan door Ytsje (een hilarisch typetje van Theun Plantinga).

* Noot van de organisatie: ”In 2014 vonden we de veiling erg spannend en wisten niet goed wat te verwachten. De chemie tussen Dennis en Theun bleek succesvol waardoor het uiteindelijk een van de leukste onderdelen van de avond werd!”

 

www.dennisweening.nl

www.entertheunment.nl

dennis-weening
Theun

21.00 - Optreden Iris Kroes

We kennen haar allemaal, ze speelt ruim tien jaar harp en zingt al sinds zij kon praten. Iris Kroes heeft een bijzondere combinatie gevonden met het bespelen van de harp en haar zangkunsten. Iris Kroes komt dit theaterseizoen maar liefs drie keer naar Heerenveen, heeft op 22 januari de première van haar eigen concertprogramma. We zijn vereerd dat ze op 30 oktober deel uitmaakt van het programma.

 

www.iriskroes.com

iris kroes

21.45 - Pauze

De avond wordt onderbroken met een korte pauze waarin u in de foyer kunt genieten van een drankje. Wederom muzikaal begeleid door het duo Sander en Atsje.

22.00 - Veiling & Music

Dennis Weening en Theun Plantinga doen hun best de overgebleven veilingitems in het tweede deel voor een mooie opbrengst te veilen. Daarna sluit Theun Plantinga af met twee prachtige liedjes uit het stuk Ik Martinus , muziektheater dat in november te zien is in Sneek.

 

www.dennisweening.nl

www.entertheunment.nl

dennis-weening
Theun

22.20 - Optreden Jan Kerckhofs&Friends

Singersongwriter Jan Kerckhofs komt wederom vanuit Belgie om voor u op te treden. Zijn passie en talent gaan zorgen voor een optreden dat u niet snel vergeet. Samen met een aantal muzikale vrienden brengen zij zowel covers als zelf geschreven muziek ten gehoren.

 

Youtube: www.youtube.com/user/kerckhofsjan

IMG_0778

23.00 - Afsluiting

Aan het eind van de avond wordt de opbrengst bekend gemaakt en wordt de cheque overhandigd.

Prijzen

Normale kaart: € 20,-
VIP kaart: € 45,- (uitverkocht)

Kaarten zijn te bestellen via www.posthuistheater.nl.