C4B 2014
384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,page-child,parent-pageid-379,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378,elementor-page elementor-page-384
 

C4B 2014

Het was spannend… maar zeer geslaagd!

Vrijdag 31 oktober 2014 was het zover, het benefietgala t.b.v ataxie waar we ruim een jaar  naar toegewerkt hebben. Het was spannend… maar zeer geslaagd! We nemen je mee in een terugblik op deze bijzondere avond.

Om 17.15 uur zijn alle VIP gasten gearriveerd en heten we iedereen welkom. Theun Plantinga is de eerste artiest die het podium  betreedt om zijn prachtige luisterliedjes ten gehore te brengen. Tijdens het optreden genieten de gasten van een heerlijke diner, verzorgd door meester kok Marco Poldervaart. De sfeer zit er gelijk goed in.

 

Om 19.00 uur komen de avondgasten binnen en is het presentator Dennis  Weening die iedereen in de zaal welkom heet. Gevolgd door professor Kremer die een prachtige heldere uitleg geeft over de hersenen en ataxie. Het is muisstil in de zaal, er wordt met veel aandacht geluisterd.

 

Na de lezing worden Jan Kerckhofs én Jan Haesevoets (uit België) aangekondigd; een fantastisch optreden! Iedereen is enthousiast!

 

Een spannend deel van de avond is de veiling! Wat gaat het opleveren en worden alle items geveild?
Die zorg was onnodig want Ytsje, de assistente van Dennis, steelt de show. Samen met Dennis  worden de items op een hilarische wijze verkocht met als resultaat een mooie opbrengst. Klasse! De veiling wordt afgesloten met een aantal klassiekers van Simon and Garfunkel, gebracht door Peter en Engbert.

 

Na de pauze bedanken we iedereen die belangeloos meegewerkt heeft aan deze tot nu toe zeer geslaagde Benefietavond en mogen we een cheque t.w.v. € 5.500,- overhandigen aan professor Stefan Bergink,  voor zijn onderzoek naar ataxie.

 

Als  laatste hoogtepunt van de avond worden we getrakteerd op een prachtig optreden van Tessa Belinfante! Met haar grandioze optreden sluiten we de avond af. Deze avond was puur genieten!!

Onze verwachtingen zijn overtroffen en dit smaakt naar meer. De kriebels voor een vervolg zijn er niet alleen bij ons, maar ook bij bezoekers, sponsoren en artiesten. Charity4Brains krijgt een vervolg op vrijdag 30 oktober 2015. Houd het nieuws en programma in de gaten voor actuele informatie, tot ziens in het Posthuis Theater!

Rieneke de Haan en Sharon de Puijsselaar