Vier vragen voor… Jan Kerckhofs
696
post-template-default,single,single-post,postid-696,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Vier vragen voor… Jan Kerckhofs

Vier vragen voor… Jan Kerckhofs

Wie ben je, wat doe je en hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit?

Ik ben Jan Kerckhofs, 26 jaar en woon in Antwerpen. Mijn dagen verschillen heel erg van elkaar. Meestal sta ik op tussen half 8 en half 9, neem een douche en vertrek richting mijn kantoor in de AED Studios.

De TV studios bij uitstek in België. Samen met mijn 3 collega’s bereiden wij daar de aankomende events voor. De avonden zijn gevuld met optredens/repetities.

Ben je bekend met de ziekte ataxie en/of andere hersenaandoeningen?

Ik ben uiteraard bekend met de ziekte ataxtie in de zin van dat ik weet wat het allemaal inhoudt. Ik mag wel van geluk spreken dat ik momenteel in mijn omgeving heel weinig met hersenaandoeningen te maken heb gekregen…

Ataxie tast het besturingssysteem van de hersenen aan, waardoor je doorsnee dag nooit meer hetzelfde is. Welk onderdeel van de dag zou je niet kunnen missen?

Ik ben in mijn leven met heel veel dingen tegelijk bezig…Allemaal dingen die ik heel graag doe. ’s Avonds thuiskomen, mijn gitaar vastnemen, en beginnen spelen/zingen, dat is het belangrijkste om even alles te kunnen vergeten.

Dat zou ik helemaal niet meer kunnen missen.

 

Jan Kerckhofs steunt Charity4Brains dit jaar voor de tweede keer met een optreden.