Vier vragen voor… Iris Kroes
730
post-template-default,single,single-post,postid-730,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Vier vragen voor… Iris Kroes

Vier vragen voor… Iris Kroes

Wie ben je, wat doe je en hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit?
Ik ben Iris Kroes, 22 jaar oud en ik ben zangeres en harpiste. Het is grappig, een doorsnee dag heb ik eigenlijk niet, haha! Ik ben elke dag weer met andere (muzikale) dingen bezig, toevallig zit ik vandaag in de studio met mijn kerst CD bezig, gisteren was ik hele dag onderweg in de auto voor optreden en workshop in Zeeland, morgen ga ik weer schrijven, het verschilt nogal!

Ben je bekend met de ziekte ataxie en/of andere hersenaandoeningen?
Ik ben nu nog niet bekend met de ziekte, wel weet ik helaas van hersenaandoeningen/hersentia’s.

Ataxie tast het besturingssysteem van de hersenen aan, waardoor je doorsnee dag nooit meer hetzelfde is. Welk onderdeel van de dag zou je niet kunnen missen?
Ik zou niet 1 dag zonder muziek kunnen!

Waarom en hoe steun jij Charity4Brains?
Ik steun Charity4Brains met muziek, ik hoop dat ik mensen kan verbinden door mooie muziek te maken.

Reserveer hier kaarten voor aanstaande vrijdag 30 oktober!