Vier vragen voor… SA!
665
post-template-default,single,single-post,postid-665,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Vier vragen voor… SA!

Vier vragen voor… SA!

Een kort intro voordat je je afvraagt waarom er twee namen onder de vragen staan. Het muzikale duo Sander en Atsje (SA!) is dit jaar voor de tweede keer aanwezig bij Charity4Brains. Het duo voorziet de VIP-gasten van prachtige liedjes tijdens het diner van Marco Poldervaart.
Wie ben je, wat doe je en hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit? 
Sander Stienstra; passie voor muziek als toetsenist, componist, arrangeur en sinds kort bandcoach bij jongeren. Een doorsnee dag begint met werken als Applicatiebeheerder bij Dokterszorg Friesland. Dit is parttime. De rest van de tijd breng ik door: samen met Atsje thuis op onze supermooie plek in Buitenpost en daarnaast; de muziek!
Atsje Lettinga; alles wat ik doe heeft een link met muziek en mensen. Een doorsnee dag bevat begeleiding van mensen in hun ontwikkeling, dirigent zijn van een koor, zangles geven, de dieren verzorgen, eten en slapen.
Ben je bekend met de ziekte ataxie en/of andere hersenaandoeningen?
Sander; Ja ik ben ermee bekend en sinds de vorige editie van Charity4Brains echt meer over te weten gekomen.
Atsje; Sinds mijn studie Haptonomie gestart in 2005 te Nijmegen ben ik bekend met o.a. de ziekte Ataxie.
Ataxie tast het besturingssysteem van de hersenen aan, waardoor je doorsnee dag nooit meer hetzelfde is. Welk onderdeel van de dag zou je niet kunnen missen? 
Sander; Vooral het muziek maken zou ik niet graag willen missen
Atsje; Alles wat ik nu doe beleef ik intensief en met heel veel plezier. Iets missen zou ik moeilijk vinden en een keus maken wil ik dan ook niet. Het moet me dan maar overkomen.
Waarom en hoe steun jij Charity4Brains?
Sander; Ik steun Charity4Brains door de inzet van mijn muzikaliteit, om mensen met mij ervan bewust te laten zijn/worden dat iets wat vandaag nog vanzelfsprekend is, zomaar ineens kan verdwijnen.
Atsje; Mijn bijdrage aan dit mooie initiatief is mijn talent als muzikant en als mens omdat ik graag mensen wil laten kennis maken met het ontstaan en de gevolgen van Ataxie .