Vier vragen voor… Tessa Belinfante!
660
post-template-default,single,single-post,postid-660,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1378
 

Vier vragen voor… Tessa Belinfante!

Vier vragen voor… Tessa Belinfante!

Wie ben je, wat doe je en hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit?
Ik ben Tessa en zangeres. Geen dag ziet er hetzelfde uit en daarom hou ik zo van dit beroep. Huiskamerconcerten, bruiloften, sessies, geen optreden is hetzelfde! Verder schrijf ik ook veel muziek.
Ben je bekend met de ziekte ataxie en/of andere hersenaandoeningen?
Vorig jaar ben ik gevraagd op te treden bij Charity4Brains. Zo ben ik met dit onderwerp in aanraking gekomen. Ik vind het een mooi initiatief om meer aandacht hiervoor te vragen en zo geld in te zamelen.
Ataxie tast het besturingssysteem van de hersenen aan, waardoor je doorsnee dag nooit meer hetzelfde is. Welk onderdeel van de dag zou je niet kunnen missen?
Absoluut zingen en communiceren. Verder houd ik ook erg van reizen en onderweg zijn, wat dan ook lastig wordt..
Waarom en hoe steun jij Charity4Brains?
Ik zal het initiatief steunen door het evenement te delen op mijn social media, en mensen op te roepen het evenement bij te wonen. Daarbij zou ik graag en gesigneerde EP cadeau doen in combinatie met twee gastenlijstplekken voor een toekomstig optreden van mij.